Programul „Salvați Inima unui Copil” a împlinit pe 4 Iunie, 13 ani

Programul „Salvați Inima unui Copil” a împlinit pe 4 Iunie, 13 ani

Programul „Salvați Inima unui Copil” inițiat de Club Iași 2000, Club Rotary Internațional și Club Rotary Brăila, în sprijinul micuţilor cu afecţiuni cardiace, a împlinit pe 4 Iunie, 13 ani.

Proiectul a început în 2009 și a fost susținut individual de oameni minunați, membri ai Clubului Rotary Brăila, care s-au implicat readucând zâmbetele inocente și pline de mulțumiri pe chipurile copiilor de atunci, ce intrau în sălile de operații ale spitalului Wolfson din Israel, cu mari speranțe de reușită.
Când ești copil și toată viața ta înseamnă un lung șir de tratamente medicale, spitalizări, intervenții chirurgicale…ai nevoie de și mai multe zâmbete care să încline balanța în favoarea copilăriei…și așa a și fost….Iar acum, după 13 ani, acei copiii sunt adolescenți și chiar adulți, care au depășit acea perioadă, având o viață normală, cu momente de bucurie, iar o parte dintre ei, au încununat acea perioadă cu relații frumoase și trainice, precum logodna.

Echipa Rotary a fost din nou alături de acești minunați oameni prin intermediul evenimentului „Diamond Heart”, o experiență de suflet pentru întreaga comunitate rotariană, care s-a desfășurat la Teatrul „Luceafărul” din Iași, unde s-a inițiat și un alt proiect „Dulapul lui Elizabeth”, pentru colectarea de cărți destinate copiilor care au mare nevoie de ele.

Concluzia frumoasă este că Rotarienii sunt uniți și dedicați serviciului către comunitate și cu siguranță vor face lucruri minunate, în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.