118 ani de la înființarea Rotary Internațional

118 ani de la înființarea Rotary Internațional

Rotary Internațional aniversează anul acesta 118 ani de la înființarea sa, în 1905, la Chicago. Avocatul Paul Harris punea atunci bazele a ceea ce a devenit una dintre dintre cele mai importante organizații la nivel global. Astăzi, Rotary numără peste 1,4 milioane de membri voluntari și peste 46.000 de cluburi pe toate continentele.

Ziua de naștere a Rotary Internațional este marcată în fiecare an pe 23 februarie, ziua în care s-a organizat la Chicago prima întâlnire convocată de avocatul Paul Harris.
Împreună, vedem o lume în care oamenii se unesc și iau măsuri pentru a crea schimbări de durată – în întreaga lume, în comunitățile noastre și în noi înșine.

De la înființarea Rotary în 1905, construirea de legături personale și profesionale și deservirea nevoilor altora a fost în centrul experienței #Rotary. Capacitatea noastră de a oferi această experiență în cluburi din întreaga lume este o dovadă a forței Rotary.

Lumea de astăzi nu mai este la fel ca în 1905. Populația s-a schimbat, ritmul schimbării s-a accelerat, iar tehnologia a creat noi oportunități de conectare și servicii. Ceea ce nu s-a schimbat este necesitatea valorilor care definesc Rotary: empatie, integritate, diversitate, serviciu și leadership. Onorându-ne trecutul și îmbrățișând viitorul, putem evolua și menține Rotary nu numai relevant, ci și prosper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *