Campania umanitară „ÎMPREUNĂ REUȘIM”

ROTARY CLUB BRĂILA și ASOCIAȚIA OCHI DE COPIL din BRĂILA își propun strângerea de fonduri în vederea achiziționării unui laparoscop pentru Maternitatea Brăila, în valoare de 80.000 de euro.

Serviciile de chirurgie în care se efectuează intervenții laparoscopice oferă un nivel ridicat de îngrijire cu reducere la minim a riscurilor, fără incizie extinsă, cu o recuperare rapidă și cu scăderea perioadei de spitalizare. Maternitatea Brăila este unitatea medicală unde femeile își monitorizează sarcina, primesc soluții complete obstreticale și ginecologice. De aceea, noi ne dorim ca blocul operator să fie dotat cu aparatură performantă și modernă pentru a face față celor mai exigente rigori în efectuarea investigațiilor medicale, atât la femeile gravide, cât și la cele cu afecțiuni ginecologice!
Prin urmare, laparoscopia este o intervenție chirurgicală endoscopică, ce poate fi efectuată în scop:
– diagnostic explorator
– operator
Setul Instrumentar Laparoscopie cuprinde:

  • Monitor Full Hd 27 Inch, Procesor de imagine Full HD, Cap de cameră și Sursă de lumina Power LED 175 pentru documentare foto-video;
  • Tubulatură pentru insuflare CO2 pentru o bună vizualizare a spațiului abdominal cu ajutorul gazului;
  • Unitate de Electrochirurgie;
  • Electrod neutru;
  • Pense;
  • Foarfecă.

Fiecare donație poate scurta termenul de finalizare al acestui proiect, pentru că importanța acestui echipament este una semnificativă.
Alătură-te și tu inițiativei noastre făcând donații în contul în LEI: RO27BTRLRONCRT0582813001 Banca Transilvania, cu mențiunea #laparoscop

 

UPDATE:

Cu un pas mai aproape de reușită!

De 25 de ani țesem o lume mai bună, mai sigură și încercăm să aducem binele în comunitatea noastră. Campania umanitară ,,Împreună reușim ” – demarată de ROTARY CLUB BRĂILA și ASOCIAȚIA OCHI DE COPIL din BRĂILA se bucură de susținere. Mulţumită sprijinului şi generozităţii dumneavoastră, suntem cu un pas mai aproape de achiziționarea unui laparoscop pentru Maternitatea Brăila, în valoare de 80.000 de euro.
Până în prezent sumele colectate sunt următoarele:

👉 Rotary Club Brăila – 4400 € ( Sumă strânsă în urma evenimentului caritabil Weekend Pescăresc, și cu sprijinul S.C. Dekaem Crewing S.R.L ).

👉 Asociația Ochi de Copil – 13000 €

👉 Sponsor anonim – 4000 €

Mulțumim sponsorilor și partenerilor pentru sprijin. Implicarea la nivel local face posibilă realizarea acestui minunat proiect caritabil. Gratitudinea noastră se îndreaptă către fiecare dintre cei ce au ajutat în acest sens.

Vezi proiectul anterior aici : https://probr.ro/rotary-club-braila-si-asociatia-ochi-de-copii-au-donat-o-masa-de-operatie-maternitatii-din-braila/?amp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *