Seară Culturală Leonte Moldovan

Seară Culturală Leonte Moldovan

Într-o lume plină de lumină și culoare, se deschid mereu uși către frumusețea și bogăția culturii.

În data de 1 Martie, Rotary Club Brăila a fost mândrul organizator al unei Seri Culturale de neuitat.

A fost un moment în care Brăila a strălucit în lumina artei și a cunoașterii, iar Rotary Club Brăila a deschis porțile către o experiență ce a încântat simțurile și a îmbogățit sufletele. Într-un loc plin de istorie și tradiție, pe Strada Aslan nr. 21, Casa Leonte Moldovan devine gazda unei serate magice, unde trecutul și prezentul s-au contopit într-un dans sublim al culturii.

Prof. Dr. Ștefan Aftodor, cu pasiunea și cunoștințele sale vaste, a ghidat fiecare pas al acestui drum cultural, oferindu-ne o incursiune în lumea artei, literaturii sau a istoriei, punând în lumină valorile și frumusețea pe care le reprezintă.

Această seară a fost mai mult decât un simplu eveniment; a fost o oportunitate de a ne conecta cu esența umanității prin intermediul artei și a cunoașterii. A fost un prilej de a ne întâlni și a ne împărtăși pasiunile, de a crea amintiri de neuitat și de a întemeia legături ce vor dăinui dincolo de această seară efemeră.

Împreună, am transformat această seară într-o experiență memorabilă, în care cultura a fost sărbătorită în toată splendoarea sa.

Mulțumim din inimă tuturor celor care au făcut posibilă această seară memorabilă. Sperăm că am reușit să plantăm semințele curiozității și pasiunii în sufletele voastre, iar acestea vor înflori într-o grădină bogată de cunoaștere și inspirație.

 

Cu recunoștință și emoție,

Echipa Rotary Club Brăila

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *