Rotary Club Brăila în vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Lacu-Sărat”

Rotary Club Brăila în vizită la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Lacu-Sărat”

Dragi prieteni,

Astăzi, inimile noastre s-au umplut de căldură și bucurie în cadrul unei experiențe magice la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Lacu-Sărat”. A fost o zi în care Rotary Club Brăila a avut privilegiul să aducă zâmbete sincere pe chipurile celor care au atins o vârstă respectabilă și care au atâtea povești de împărtășit.

Împreună cu copilașii adorabili de la clasa 1-a „Inimoșilor” de la Colegiul Național Pedagogic D. P. Perpessicius. , am adus magia Crăciunului în inimile celor care au nevoie de o rază de lumină în această perioadă specială a anului.

Am adus cu noi nu doar cadouri materiale, ci și daruri de suflet, în forma timpului și atenției noastre. Am împărtășit povești, am ascultat cu drag și am colindat alături de acești oameni minunați, care au trăit și au văzut atât de multe în viața lor.

Dorim să mulțumim din suflet fiecărui membru al Clubului Rotary Brăila pentru implicarea lor deosebită și pentru eforturile lor de a face lumea un loc mai bun. Mulțumim și micilor colindători de la clasa „Inimoșilor” pentru inocența și bucuria aduse în această zi de sărbătoare.

Să nu uităm niciodată puterea pe care o avem de a face diferența în viețile celorlalți. Astăzi am trăit cu toții un moment de solidaritate și generozitate care ne va rămâne în inimi mult timp de acum înainte.

Crăciun fericit și să avem un an nou plin de iubire și compasiune!

Cu gratitudine,
Rotary Club Brăila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *