Vizită Guvernator Ovidiu Bunget

Vizită Guvernator Ovidiu Bunget

Ieri, 20 Iulie, am fost onorați de a primi vizita DG Ovidiu Bunget, care ne-a inspirat și ne-a încurajat să continuăm misiunea noastră rotariană.
Cluburile prezente au fost:
▪️Rotary Club Brăila
▪️Rotary Club Galați Vigoris
▪️Rotary Club Galați Dunărea de Jos
▪️Rotary Club Galați Donaris
▪️Rotaract Galați
▪️Interact Brăila
▪️Interact Galați, aducând împreună oameni dedicați și pasionați de cauze nobile.
Un moment important al întâlnirii a fost prezentarea retrospectivelor proiectelor desfășurate în anii precedenți de către fiecare Președinte în exercițiu al cluburilor participante. Aceste prezentări au evidențiat impactul pozitiv pe care l-am avut în comunitățile noastre și ne-au încurajat să continuăm să construim un viitor mai bun pentru cei în nevoie.
În cadrul întâlnirii, am avut ocazia să reflectăm asupra spiritului rotarian și să subliniem importanța proiectelor umanitare pe care le desfășurăm constant. Ca membri ai cluburilor Rotary, suntem conduși de dorința de a face bine în lume și de a sprijini comunitățile noastre în fiecare mod posibil.
Cu această ocazie dorim să-l felicităm pe DG Ovidiu Bunget pentru modul exemplar în care ne-a încurajat în demersurile noastre umanitare. Sprijinul său ne motivează să rămânem uniți și dedicați în realizarea proiectelor viitoare.
În încheiere, ne-am exprimat emoția și entuziasmul în legătură cu
tema prezidențială 2023-2024, „Create hope in the world” („Creează speranță în lume”). Ne angajăm să fim purtătorii speranței și să contribuim la crearea unui viitor mai bun.
Cu toții ne dorim să continuăm să aducem schimbări pozitive în lume, și, prin unirea eforturilor noastre, suntem convinși că vom avea un impact semnificativ în comunitățile noastre și dincolo de ele. Cu inima plină de bucurie și recunoștință, așteptăm cu nerăbdare să demarăm noi proiecte și să fim parte a unei schimbări pozitive durabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *