Vernisaj Natalia Vavilina

Vernisaj Natalia Vavilina

În perioada 4-28 Februarie vă invităm la Galeria de artă Brăila pentru a admira Vernisajul de pictură grafică și artă decorativă.

Lucrările ce reprezintă arta decorativă sunt realizate de Natalia Vavilina – Guvernator District 224 România Moldova 2021-2023 la International Inner Wheel.

Chartarea Clubului Ineer Wheel Brăila, organizație de femei strâns legată de Rotary a avut loc acum 10 ani.

International Inner Wheel este probabil cea mai mare organizație feminină de voluntariat din întreaga lume. În calitate de ONG, Inner Wheel lucrează împreună cu Națiunile Unite și are reprezentante în trei centre ONU în Geneva, New York și Viena, având astfel posibilitatea de a juca un rol important în lume. Cluburile Inner Wheel există peste tot în lume și sunt formate din soții, mame, surori sau fiice majore ale membrilor Rotary.

Obiectivele organizației sunt:

  •  Promovarea valorilor prieteniei adevărate
  • Încurajarea ideii de intrajutorare
  • Cultivarea prieteniei și înțelegerii la nivel internațional

Organizația Inner Wheel oferă asistență celor mai puțin norocoși – cei vulnerabili, tineri și bătrâni – atât pe plan local, cât și internațional, în țări defavorizate. Ajutorul este oferit în multe forme de la sprijin general pe termen lung, până la transporturi de bunuri, fonduri și ajutor imediat în zonele afectate de dezastre.

Lăsăm în linkul atașat și un video de la Chartare: https://www.youtube.com/watch?v=FhBuAYn0sv4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *