Weekendul Pescăresc 2023 – o experiență memorabilă

Weekendul Pescăresc 2023 – o experiență memorabilă

Cu inimile pline de recunoștință și bucurie, dorim să vă adresăm cele mai calde mulțumiri pentru că ați făcut acest eveniment deosebit, posibil. Cu ajutorul vostru, am făcut un pas important către atingerea obiectivelor noastre caritabile și pentru sprijinirea celor în nevoie din comunitatea noastră. Suntem profund recunoscători pentru că ați fost alături de noi în această călătorie. A fost o experiență extraordinară și, chiar dacă am întâmpinat multe impedimente pe parcurs, evenimentul a ieșit memorabil.
Vrem să mulțumim în mod special domnului Ovidiu Constantin Bunget, Guvernatorul Districtului 2241 România și Republica Moldova, 2023 – 2024, pentru onoarea prezenței dumnealui la eveniment și pentru sprijinul acordat Clubului Rotary Brăila. Prezența dumneavoastră a adăugat o notă de prestigiu și importanță acestei seri caritabile.
Artiștii Mircea Tiberian și Nadia Trofin ne-au încântat cu un spectacol unic, aducând bucurie și emoție în inimile noastre. Apreciem profund talentul și dedicarea pe care le-ați adus acestui eveniment.
Costel Pătrășcan, cu momentul său plin de umor, ne-a făcut să râdem cu inimile deschise și a contribuit la atmosfera relaxată și prietenoasă a evenimentului. Mulțumim, Costel, pentru talent și generozitate.
De asemenea, transmitem recunoștință și către:
  • Palatul Culturii Brăilene-„LYRA” pentru găzduire în seara de Vineri.
  • Primăria Municipiului Brăila, autorităților locale și domnului Primar Dragomir Viorel Marian, pentru suportul oferit în desfășurarea plimbării pe Dunăre cu nava „Lacu Sărat„.
  • Restaurant Tabiet Garden pentru găzduire în seara de Sâmbătă.
  • Bandului White Mahala îi mulțumim pentru atmosfera vibrantă și plină de energie pe care au creat-o cu muzica lor. Au făcut ca seara să fie cu adevărat specială.
Nu în ultimul rând, vrem să ne exprimăm recunoștința față de sponsorii noștri generoși, fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.
Mulțumim :
Cu drag și recunoștință,
Ciprian Seciu
Președinte Club Rotary Brăila 2023-2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *